Öppet hus i våra verkstäder

Öppet hus för dig som skall välja till gymnasiet

Öppet hus på VW-verkstäder

I våra märkesverkstäder jobbar inte längre några bilmekaniker, men istället väldigt många servicetekniker. Det skulle kunna vara ett nytt ord för samma yrkesroll, men att jobba med bilar rymmer mycket mer idag än för bara något decennium sedan. Morgondagens och även dagens bilverkstäder, där datorn är ett specialverktyg bland alla andra, har stor nytta av de kunskaper du får på dagens yrkesinriktade gymnasieutbildningar.

Vi på Volkswagen behöver redan idag anställa ett stort antal servicetekniker runt om i Sverige. Och tack vare de enorma satsningar vi gör på ny teknik, som t ex laddbara bilar, kommer behovet av välutbildade och bilintresserade personer bara att öka. För att du ska få se vad en servicetekniker jobbar med hos oss är du välkommen att titta in i vår verkstad. Mer om vårt behov av tekniker finns på verkstadsjobb.se, och mer om våra bilar på volkswagen.se.

Hitta ett öppet hus nära dig

Anläggning Ort Öppet hus

Skriande behov av fordonstekniker

Vill du vara garanterad jobb efter gymnasiet? Och jobba i en bransch med ständig utveckling; teknik, bilar och nya utmaningar? Då är fordonstekniker ett jobb för dig! Bilbranschen behöver rekrytera 5 800 fordonstekniker de närmaste tre åren, enligt Motorbranschens Yrkesnämnder.
Läs hela artikeln →

Sökes: Fler bilmekaniker!

Hela bilbranschen har ett jättestort behov av att anställa bilmekaniker. Volkswagen-koncernens alla märken i Sverige behöver tillsammans anställa 400 biltekniker inom den närmaste tiden.
Läs hela artikeln →

Drömjobbet fanns hos Volkswagen

Volkswagen magasin hälsar på serviceteknikern Elin på hennes arbetsplats på Volkswagen Kista efter sommaren 2014. Hon arbetar i fräscha och ljusa verkstadslokaler i direkt anslutning till både kontor och leveranshall.
Läs hela artikeln →