ARBETA MED OSS

Arbete med ŠKODA

Vill du vara en del av bilmarknadens mest spännande varumärken just nu? Då ska du jobba med ŠKODA. Ett av bilindustrins äldsta bilmärken satsar nu enorma resurser på framtiden, utveckling av medarbetare och modellprogrammet. 1,5 miljoner bilar ska säljas årligen 2018 och för att klara den starkt ökade efterfrågan behövs ett riktigt starkt lag.

Är du intresserad av att utvecklas och vara en del i ett starkt bilmärke i framtiden då ska du absolut välja ŠKODA. Vi vill ha de bästa – är du en av dem så tveka inte att söka jobb hos oss.

Läs mer om Volkswagen Group

Arbeta inom Europas största bilkoncern

Behovet av bilsäljare och verkstadspersonal kommer att öka framöver. Vi har skapat den här sajten för att nå dig som vill jobba i en spännande koncern, där vi satsar mycket på utveckling av både bilar och personal. Vi hoppas att du vill växa med oss och hålla vår nästa generation bilar rullande! Vid sidan av mekaniker behöver vi också duktiga säljare, servicerådgivare och reservdelsspecialister som älskar att ge service utöver det vanliga till våra kunder.

Volkswagen Group Sverige är dotterbolag till Europas största biltillverkare; Volkswagen AG i Tyskland. Vi är Sveriges största bilimportör och ledande generalagent för bland annat Volkswagen person- och transportbilar, Audi, ŠKODA och SEAT.

Runt omkring i Sverige representeras Volkswagen Group av över 150 återförsäljare och servicepartners. Alla våra varumärken är mycket framgångsrika på marknaden vilket leder till högt tryck på alla våra verkstäder. Under de närmsta åren räknar vi med att behöva anställa ca 100 mekaniker i Sverige. Mekanikeryrket har kraftigt förändrats i takt med att tekniken i bilarna har utvecklats.

Se våra återförsäljare och servicepartners

Vill du arbeta med den senaste tekniken och gillar att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor? Då är ett jobb inom Volkswagenorganisationen rätt för dig.